Personal training Enschede
Resultaten en recensies
Personal training Enschede

Afvallen met personal trainer: de trainingsstudio

Makkelijk afvallen met een betaalbare personal trainer? Dat kan! Nu in onze nieuwe trainingsstudio in Enschede! 

Betaalbare personal trainer
Personal trainer Enschede
Trainen met personal trainer
Afvallen

Recensies van cliënten

Kijk voor meer recensies op de Instagram of Facebook (@levelfitenschede)

Wil je fit worden en tegelijkertijd afvallen, ga dan naar LevelFit. Je wordt fijn en professioneel geholpen om je doel te bereiken. Geen moeilijk gedoe met wat je wel of niet mag eten! Met de juiste begeleiding bereik je wat je wilt’’
Hetty Voerman

Marlies levert maatwerk

”Wat ik leuk vind aan het coachen van Marlies, is dat zij als geen ander in staat is haarscherp te zien wie je werkelijk bent als het om eten en drinken gaat en dat zij zich niet van de wijs laat brengen door je smoesjes waarom het je weer niet gelukt is om je netjes te gedragen. Vervolgens weet ze naadloos aan te sluiten bij jouw manier van leven en geeft je fijne tips om je leven te beteren. Succes!” – Wil L.

“‘’Goede tips gekregen en ruimte voor eigen inbreng. Heb zeker wat aan het advies van Marlies gehad’’
Carolien L.

”Na acht trainingen merk ik al een gigantische vooruitgang. Marlies is oprecht en toont ook interesse in jou als persoon. Daarnaast houdt ze rekening met blessures en kijkt ze erg goed naar welke oefeningen geschikt voor jou zijn. Marlies laat mij net dat beetje extra uit mezelf halen waar ik me anders niet toe kan zetten als ik alleen ga sporten of naar de sportschool ga!” – Laura S. 

Sportvasten resultaten

Sportvastenkuur
10 dagen sportvasten
sportvastenkuur
sportvasten coach

Andere resultaten van afvallen met personal trainer.

Je zoekt personal training en wilt afvallen: hoe en waar op te letten? Je wilt graag resultaat bereiken, toch? Fitter worden? En dat onder begeleiding van een personal trainer die het afvallen ook daadwerkelijk kan bewerkstelligen? Zie hieronder blijvende resultaten van cliënten van LevelFit die personal training en voedingscoaching hebben gevolgd. Het vet verbranden is hierbij erg van belang en in de tabellen hieronder kun je ook zien dat vet verbranden, zonder spiermassa te verliezen, ook daadwerkelijk mogelijk is. Bij LevelFit kun je op een makkelijke manier gewicht verliezen. 

Cijfers van cliënten die (nog) geen fotoresultaten hebben van het trainen met personal trainer bij LevelFit


afvallen

En ook op de lange termijn heeft het afvallen en de personal training effect:

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren