Duo personal training bij LevelFit Enschede

Wil jij samen met een kennis, vriend(in), familielid, etc. aan jouw gezondheid werken? Ook dat kan! De duo personal training bij LevelFit Enschede is speciaal voor diegene die graag samen met één andere persoon wil trainen. Daarbij krijg je dus met zijn tweeën tegelijk personal training van een personal trainer en fysiotherapeut. Door samen te trainen stijgt vaak de motivatie en houd je de kosten ook nog eens laag.

Duo personal training; niet alleen training.

We bespreken ook de voeding, emoties, stress, slaap, etc. tijdens de duo personal training, omdat we uiteraard willen dat jij zo fit mogelijk wordt. En daarvoor moeten we ook alle andere aspecten meepakken. We bespreken dit wanneer er vanuit jou of jouw duo training partner een vraag komt en we nemen dit sowieso apart door in de intake. Want ook bij de duo personal training hebben we eerst een intake waarin we jouw hele leefstijl bespreken. De eerstvolgende afspraak na de intake is wel meteen training, want er moet natuurlijk gewerkt worden!

Ook de duo training is flexibel in te plannen

Alle duo trainingen zijn, net als de personal trainingen, flexibel in te plannen, zoals jij en jouw trainingspartner dat willen. Zo is trainen op een vaste tijd mogelijk, maar kan het ook per week bekeken worden. Handig toch?!

Heb jij al iemand in gedachten met wie je graag samen wil trainen? Kom dan gratis en vrijblijvend een keertje proeftrainen (meld je hier aan voor een gratis proeftraining) en kijk of het wat voor jullie is.

Kosten duo personal training

Je betaalt per 4 duo trainingen €84,99 per persoon. De prijs van personal training, gedeeld door twee dus. In principe meld je je aan als duo. Je komt dus met zijn tweeën. Bij uitzondering kan ik jou koppelen aan iemand anders die ook duo personal training wil.

Wil je toch liever alleen trainen of juist in een groepje trainen? Misschien is dan de personal training of de small group training wat voor jou.

duo personal training Enschede

Duo personal training

89,99per vier trainingen
  • Alleen trainen te saai of te kostbaar voor je? Train lekker samen met jouw trainingsbuddy en ga voor duo training!
  • Professionele begeleiding door een gecertificeerd fysiotherapeut en personal trainer
  • Training van een fysiotherapeut, dus rekening houdend met lichamelijke beperkingen en zo de kans op blessures nagenoeg niet aanwezig
  • Op elke intensiteit mogelijk; doel is wel onderste uit de kan halen voor maximaal resultaat, en samen trainen motiveert extra!
  • Elke training is 45 minuten
  • Je traint in de gezellige trainingsstudio van LevelFit
  • Gratis proeftraining