Personal training bij LevelFit Enschede: recensies

Hieronder vind je enkele recensies van de personal training bij LevelFit Enschede. Ben je zelf iemand die graag recensies schrijft? Dan daag ik je uit om bij ons te kunnen trainen en een kritische recensie te maken!

Heb je ook het recensiefilmpje onder aan de homepagina al gezien? Hierin vertellen cliënten van LevelFit jou persoonlijk over hun ervaring met personal training en leefstijlcoaching hier.

Personal trainer Enschede

De recensie van Wendy

Levelfit,
Mijn ervaring met de personal training bij LevelFit? Wauw, het was een mooi en fijn leerproces voor mij. Waardoor ik met de begeleiding van Marlies mijn focus kon houden op mijn doelen. Door haar motivatie en professionele houding voelde ik me altijd erg bij haar op mijn gemak. Of het nou ging om de training of de coaching gesprekken. Toen ik bij Marlies kwam had ik ongecontroleerde eetbuien en een ongezonde relatie met eten. Dankzij LevelFit heb ik niet alleen mijn doelen weten te behalen, maar ook de drive om hiermee door te gaan. Dat had ik nooit verwacht.! Met trots kan ik zeggen dat ik bijna 10 kilo kwijt ben. Een gezonde relatie met voeding heb gecreëerd en de motivatie nog steeds hoog is om dit door te zetten!
Dankjewel Marlies.

personal training Enschede
personal training Enschede

De recensie van Mariam

Ik ben bij Marlies terecht gekomen door een leuke actie op social deal. Wat ik zo leuk vind aan de personal training bij Marlies is dat haar trainingen heel persoonlijk en gericht zijn op mijn doelen en mogelijkheden. Ze is erg professioneel en heeft veel kennis die ze graag met je deelt. Niet alleen qua sporten maar ook qua voeding en levensstijl staat ze altijd voor je klaar.
Marlies kan goed coachen en motiveren.

Na 3 maanden sporten voel ik mij fitter, sterker en energieker dan ooit!

personal training Enschede
personal training Enschede

Goede tips gekregen en ruimte voor eigen inbreng. Heb zeker wat aan het advies van Marlies gehad. Ook heb ik haar e-book gelezen, wat echt goede tips geeft en waar een gezonde dosis humor in zit
– Eline

Wil je fit worden en tegelijkertijd afvallen, ga dan naar LevelFit. Je wordt fijn en professioneel geholpen om je doel te bereiken. Geen moeilijk gedoe met wat je wel of niet mag eten! Met de juiste begeleiding bereik je wat je wilt’’
– Hetty Voerman

recensie personal trainer LevelFit Enschede

Ik kwam bij Marlies via een leuke actie op Social Deal. Dit was mijn eerste kennismaking met personal training. Marlies heeft mij professioneel begeleid en mij de juiste handvatten gegeven om verder te kunnen trainen in de sportschool. Ze toonde interesse in mij en motiveerde wanneer nodig! – Madge

recensie personal trainer LevelFit Enschede”Na acht trainingen merk ik al een gigantische vooruitgang. Marlies is oprecht en toont ook interesse in jou als persoon. Daarnaast houdt ze rekening met blessures en kijkt ze erg goed naar welke oefeningen geschikt voor jou zijn. Marlies laat mij net dat beetje extra uit mezelf halen waar ik me anders niet toe kan zetten als ik alleen ga sporten of naar de sportschool ga!” – Laura S. 

Na genoeg te hebben van mijn stoppen-met-roken-kilo’s en meerdere keren ”donateur” te zijn geweest van een sportschool, besloot ik op zoek te gaan naar een personal trainer. De persoonlijke en deskundige aanpak van Marlies sprak mij direct aan en na het zien van de tarieven, wist ik het zeker: hier ga ik personal training volgen. Het contact met Marlies was meteen heel informeel en ik voelde me gelijk op mijn gemak. Marlies oordeelt niet en laat jou in je waarde. 

Een half jaar lang heeft Marlies mij begeleid in het gezonder en fitter worden. Waar ik zelf al lang had opgegeven, zorgde zij ervoor dat ik doorzette en net weer een stapje verder ging. Op dat moment met flinke tegenzin maar achteraf blij en trots. Het eindresultaat: een aantal kilo’s kwijt, sterker en wijzer! Maar het belangrijkste: meer doorzettingsvermogen. 

Nu heb ik de handvatten om zelf verder te gaan en mezelf te blijven ontwikkelen, zowel fysiek als mentaal. 

Marlies bedankt!

– SaskiaPersonal trainer Enschede

Heerlijk om personal training van jou te hebben gehad! Jouw nuchterheid en manier van motiveren beviel me erg goed! Je hebt me nieuwe inzichten gegeven qua mindset met betrekking tot voeding en haalbare doelen. Onwijs bedankt voor het helpen inrichten van mijn nieuwe levensstijl! – Nadine

Marlies levert maatwerk

”Wat ik leuk vind aan het coachen van Marlies, is dat zij als geen ander in staat is haarscherp te zien wie je werkelijk bent als het om eten en drinken gaat en dat zij zich niet van de wijs laat brengen door je smoesjes waarom het je weer niet gelukt is om je netjes te gedragen. Vervolgens weet ze naadloos aan te sluiten bij jouw manier van leven en geeft je fijne tips om je leven te beteren. Succes!” – Wil

Voor meer recensies: kijk op Google bij LevelFit Enschede. Wil je nou zelf ervaren hoe het is om personal training in Enschede te krijgen? Meld je aan voor een gratis en vrijblijvende proeftraining!