Augustus en september actie! Start nu met small group training bij LevelFit Enschede en krijg korting!

Wil jij ook snel aan jouw fittere leven beginnen? Kom dan nu bij ons sporten op de small groups! Als jij je in augustus of september inschrijft, krijg je nu extra korting! Vraag hiernaar via ons contactformulier of stuur gerust een appje of bel naar 06-22837771. See you soon!

Small group training

Wil jij low budget aan jouw gezondheid werken? Dat kan! Bij LevelFit Enschede kun je in kleine groepjes trainen. Het is een variant van personal training, maar dan met maximaal 6 personen tegelijk.

Een gezellige studio in Enschede: maximaal 6 personen tegelijk.

In de small group training train je nog steeds onder begeleiding van een personal trainer en fysiotherapeut, maar omdat je met meerder personen tegelijk traint, kan dit een stuk goedkoper dan de personal training zelf. Je traint met maximaal 6 personen tegelijk. Zo kan ik jullie nog wel goed in de gaten houden en corrigeren. De trainingsstudio bij LevelFit Enschede is redelijk klein, waardoor de groepen ook zeker niet groter zullen worden in de toekomst!

Gezelligheid, maar ook hard werken in de small group training

De groepjes zijn erg gezellig bij LevelFit, maar er wordt ook hard gewerkt. Vaak vindt de small group training plaats in de vorm van een soort circuit training. Je doet dan allemaal verschillende oefeningen achter elkaar. Deze oefeningen zijn per persoon aan te passen in de groep, zodat iedereen zich wel maximaal moet inspannen. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je na de tijd echt het gevoel hebt dat je zwaar getraind hebt. De groepjes zijn klein, want met maximaal 6 personen tegelijk kan ik jou nog wel steeds goed in de gaten houden, zodat jij de oefeningen wel goed uitvoert en zwaar genoeg traint.

Vraag een gratis proefles aan!
Small group training Enschede

Wat kun je verwachten van jouw resultaten bij de small group training van LevelFit Enschede?

Ook met de small group training heb je in principe alle effecten die je ook hebt met de personal training. (zie op deze pagina alle voordelen van personal training) Het enige dat wat lastiger is bij de small group training, is het bespreken van jouw persoonlijke situatie. Stel: er speelt wat meer stress en je wilt dit graag bespreekbaar maken, dan kan dit wel in de groep, maar de vraag is of je dit ook zou willen. Maar ook dit kun je gewoon aangeven bij mij en dan plannen we even apart een gesprekje in, mocht je hier behoefte aan hebben.

Heel betaalbaar!

De small group training bij LevelFit Enschede is dus een stuk betaalbaarder dan personal training, erg gezellig en je werkt nog steeds heel goed aan jouw doelen! Af en toe bespreken we in deze trainingen ook even hoe het met de voeding gaat en wat er nog beter kan. Dus ook die aspecten komen gewoon aan bod in de small group training.

Ben je benieuwd hoe het eraan toe gaat in de small groups bij LevelFit Enschede? Vraag dan via het contactformulier gratis een proeftraining aan en ervaar het.

De small group trainingen kun je bij LevelFit Enschede op twee manieren volgen:

 1. Je betaalt per 4 trainingen en komt op een vaste tijd. Als jij elke keer op dezelfde tijd wil sporten op de small group, dan kun je hier het beste voor gaan. Als je een keertje niet kunt, dan wordt de training wel geteld en mis je die helaas. Elke keer als er 4 trainingen zijn geweest, ontvang je een nieuwe factuur. Zie het als een soort abonnement.
 2. Je koopt een strippenkaart voor 12 trainingen en je kunt op elk moment komen dat jou uitkomt. Hierbij kun je je inschrijven op de vaste small group trainingen die er elke week worden gegeven. Kijk voor een overzicht van de small group trainingen hieronder.

Tijden small group trainingen Enschede:

 • Maandag 09.00 uur
 • Maandag 19.45 uur
 • Woensdag 19.45 uur
 • Donderdag 19.45 uur
 • Vrijdag 09.00 uur
 • zaterdag 09.00 uur

Er komen binnenkort nog meer tijden voor de small group trainingen bij, waardoor er dus nog meer keuze voor jou is om te sporten. Zeker met de strippenkaart is dit erg voordelig!

Wil je liever toch niet in een groepje trainen? Kijk dan eens naar de optie voor duo personal training of personal training.

Small group training

39,99per 4 weken 1x/week training.
 • Mocht je vaker willen trainen, dan kan dat uiteraard! Vraag naar de kosten hiervan.
 • Je traint in een groepje van 4-6 personen onder begeleiding van een personal trainer en fysiotherapeut.
 • De trainingen zijn op vaste tijdstippen per week, vraag gerust naar meer informatie hierover via de contactpagina.
 • Maakt training gezellig!
 • Elke training ziet er weer anders uit, vervelen gaat het dus niet!
 • Elke training is 45 minuten
 • gratis oriëntatiegesprek

Strippenkaart small group training

159,99per 12 trainingen
 • lekker laagdrempelig! Kom wanneer het jou uitkomt.
 • Professionele begeleiding door een gecertificeerd fysiotherapeut en personal trainer
 • Training van een fysiotherapeut, dus rekening houdend met lichamelijke beperkingen, dus kans op blessures nagenoeg niet aanwezig
 • Op elke intensiteit mogelijk; doel is wel onderste uit de kan halen voor maximaal resultaat, en samen trainen motiveert extra!
 • Elke training is 45 minuten
 • Je schrijft je tot een uur voor de tijd in op een training
 • Er zijn vaste momenten voor de small group training: maandag om 09.00u en 19.45u, woensdag om 19.00u en 19.45u, donderdag om 19.45u, vrijdag om 09.00u en zaterdag om 09.00u. En er komen binnenkort meer beschikbare tijden bij!