Small group training

Wil jij low budget aan jouw gezondheid werken? Dat kan! Bij LevelFit Enschede kun je in kleine groepjes trainen. Het is een variant van personal training, maar dan met maximaal 7 personen tegelijk.

Een gezellige studio in Enschede: maximaal 7 personen tegelijk.

In de small group training train je nog steeds onder begeleiding van een personal trainer/fysiotherapeut, maar omdat je met meerder personen tegelijk traint, kan dit een stuk goedkoper dan de personal training zelf. Je traint met maximaal 7 personen tegelijk. Zo kunnen we jullie nog wel goed in de gaten houden, corrigeren en aanmoedigen. De trainingsstudio bij LevelFit Enschede is gezellig compact, waardoor de groepen ook zeker niet groter zullen worden in de toekomst!

Gezelligheid, maar ook hard werken in de small group training

De groepjes zijn erg gezellig bij LevelFit, maar er wordt ook hard gewerkt. Vaak vindt de small group training plaats in de vorm van een soort circuit training. Je doet dan allemaal verschillende oefeningen achter elkaar. Deze oefeningen zijn voor iedereen in de groep individueel naar het eigen niveau aan te passen, zodat iedereen zich wel maximaal kan inspannen binnen zijn of haar eigen grenzen. Lekker knallen dus!

Small group training Enschede

Wat kun je verwachten van jouw resultaten bij de small group training van LevelFit Enschede?

Ook met de small group training heb je in principe alle effecten die je ook hebt met de personal training. (zie op deze pagina alle voordelen van personal training) Het enige dat wat lastiger is bij de small group training, is het bespreken van jouw persoonlijke situatie. Stel: er speelt wat meer stress en je wilt dit graag bespreekbaar maken, dan kan dit wel in de groep, maar de vraag is of je dit ook zou willen. Maar ook dit kun je gewoon aangeven bij mij en dan plannen we even apart een gesprekje in, mocht je hier behoefte aan hebben. En uiteraard kunnen we bij personal training wat meer specifiek samen aan jouw eigen doelen werken.

Heel betaalbaar!

De small group training bij LevelFit Enschede is dus een stuk betaalbaarder dan personal training, erg gezellig en je werkt nog steeds heel goed aan jouw doelen!

Ben je benieuwd hoe het eraan toe gaat in de small groups bij LevelFit Enschede? Vraag dan via het contactformulier gratis een proeftraining aan en ervaar het.

De small group trainingen kun je bij LevelFit Enschede op twee manieren volgen:

 1. Abonnement: de kosten hiervoor zijn €39,99 per maand en je kunt je elke week via onze app inschrijven voor de training die jou uitkomt. Het abonnement ga je aan voor een half jaar en wordt daarna elke keer met drie maanden verlengd. Voor 2x per week trainen zijn de kosten €69,99 per maand en voor onbeperkt trainen (met ook onbeperkt bootcamp training!) €99,99 per maand.
 2. Je koopt een strippenkaart voor 12 trainingen. Hierbij betaal je gemiddeld heel iets meer per training, maar zit je niet vast aan een abonnement.

Tijden small group trainingen Enschede:

 • Maandag 09.00 uur
 • Maandag 19.45 uur
 • Woensdag 19.45 uur
 • Donderdag 19.45 uur
 • Vrijdag 09.00 uur
 • zaterdag 09.00 uur

Er komen binnenkort nog meer tijden voor de small group trainingen bij, waardoor er dus nog meer keuze voor jou is om te sporten.

Wil je liever toch niet in een groepje trainen? Kijk dan eens naar de optie voor duo personal training of personal training.

Small group training

39,99per maand
 • Je traint in een groepje van 4-7 personen onder begeleiding van een personal trainer/fysiotherapeut.
 • Op elke intensiteit mogelijk; doel is wel onderste uit de kan halen voor maximaal resultaat, en samen trainen motiveert extra!
 • Elke training ziet er weer anders uit, vervelen gaat het dus niet!
 • Elke training is 45 minuten
 • gratis proeftraining

Strippenkaart small group training

139,99per 12 trainingen
 • Professionele begeleiding door een gecertificeerd fysiotherapeut/personal trainer
 • Op elke intensiteit mogelijk; doel is wel onderste uit de kan halen voor maximaal resultaat, en samen trainen motiveert extra!
 • Elke training is 45 minuten
 • Elke training ziet er weer anders uit. Vervelen gaat het dus niet!
 • gratis proeftraining!