Leefstijl coaching bij LevelFit Enschede

Wil jij jouw leefstijl helemaal grondig aanpakken, maar sport je al wel? Dan is leefstijl coaching bij LevelFit Enschede zeker iets voor jou! De leefstijl coaching is een manier van coachen waarbij ik jou naar een gezonde leefstijl begeleid. We bespreken onder andere voeding, beweging, stress, emoties en slaap. Al deze aspecten pluizen we uit en we gaan samen kijken naar de dingen die we aan kunnen passen. Zo gaan we stapje voor stapje naar een gezonde leefstijl voor jou.

kleine stapjes bij de leefstijl coaching

Na elk gesprek heb jij een aantal concrete dingen met mij afgesproken die je gaat aanpassen in jouw leefstijl. Alle dingen die we hebben afgesproken zijn zeker haalbaar voor je. Je krijgt geen voedingsschema, tenzij je dat heel specifiek zoekt. Maar in principe werk ik met bepaalde basisprincipes en ga je veel meer leren hoe jij gevarieerd en lekker kunt eten en hoe je dat zelf allemaal kunt vormgeven. Dit omdat ik jou niet het gevoel wil geven dat je aan het diëten bent, want dat gevoel geeft al snel het idee dat je niks mag. En in onze leefstijl coaching mag juist heel erg veel! Doordat je niet het idee hebt dat je niks mag, kun je het namelijk op de lange termijn ook volhouden. We willen wel resultaat, maar over 5 jaar willen we ook nog resultaat, toch? Vandaar niet de ‘’jij mag niet dit’’ en ‘’jij moet dat wel’’. Alles op haalbare wijze, zodat je er echt in groeit en zodat je alle aanpassingen die je hebt gemaakt, ook over 5 jaar nog steeds makkelijk toepast.

Hoe plannen we de afspraken in?

De leefstijl coaching bij LevelFit Enschede schaf je aan per 4 sessies . Deze 4 sessies zijn in te delen zoals jij wilt. In het begin zie ik iemand vaak met weinig tijd tussen de afspraken, meestal met een week of twee weken er tussen. Dit omdat het begin vaak het moeilijkst is en omdat er dan veel te bespreken is. Als we eenmaal een stabiel patroon hebben, is het een kwestie van hier en daar bijspijkeren en de controle houden. Zeker op de lange termijn is controle belangrijk! Zo spreek ik vaak met cliënten af om na een paar maand steeds even weer een afspraak in te plannen, puur zodat jij goed de controle kunt houden en om terugval te voorkomen. Terugval komt bijvoorbeeld vaak voor rondom feestdagen, vakanties en in de zomer (barbecuetje, biertje, etc 😉). Ik spreek vaak rondom die periode af om even de controle samen te houden.

Hoe werkt leefstijl coaching het beste?

De leefstijl coaching zelf legt het fundament voor jouw gezonde leefstijl. Daarbij moet je natuurlijk vooral het grootste deel zelf doen. Ik geef jou de richtlijnen bedenk samen met jou wat het beste werkt en jij moet het echt gaan doen. Controle van buitenaf (dus door mij) werkt hierbij erg goed. Als jij iemand hebt die jou controleert, is de kans een stuk groter dat je het ook goed vol zal houden.

Leefstijl coaching bij LevelFit Enschede

Training hoort ook bij leefstijl coaching!

Training is natuurlijk ook heel belangrijk! Het kan zijn dat je zelf al goed sport en beweegt. Maar mocht dat niet zo zijn, dan raad ik je zeker aan om te gaan trainen als jij met jouw leefstijl aan de gang gaat. De small group training is bijvoorbeeld een hele goede en leuke manier om te sporten zonder blessures te krijgen en om goed resultaat te krijgen. Uiteraard kan personal training of duo training ook wat voor je zijn als je het liever nóg persoonlijker hebt.

Wil jij weten hoe de leefstijl coaching bij LevelFit Enschede werkt? Vraag dan gratis een oriëntatiegesprek aan en krijg gelijk al handvatten om jouw leefstijl aan te passen.

Ben je toch meer geïnteresseerd in het werken aan jouw leefstijl in combinatie met het sporten? Dat kan ook! Leefstijl coaching werkt het beste als je dit ook combineert met personal training, duo personal training of small group trainingEn uiteraard kan dat bij LevelFit Enschede. 

Voedings- en leefstijlcoaching

163,99per vier afspraken
  • Kan bestaan uit: voeding, leefstijlaanpassing thuis, motivatieboost, mindfullness en stressreductie.
  • Na elk gesprek kom jij gegarandeerd gemotiveerder hier vandaan en ga jij ook zeker de afgesproken doelen halen!
  • In de gesprekken stellen we samen haalbare doelen waarmee jij steeds een stapje dichter bij jouw nieuwe, gezonde, en het allerbelangrijkste: jouw permanent blijvende gezonde leefstijl!
  • Professionele begeleiding van een gecertificeerd voedingsdeskundige, rookstopcoach en leefstijlcoach.
  • Lijst met aanbevolen voedingsmiddelen voor een gevarieerd en gezond eetpatroon.
  • Elk gesprek is drie kwartier