Stoppen met roken

Stoppen met roken blijft een lastige opgave

Stoppen met roken is nu eenmaal lastig! Wil jij graag stoppen met roken en ben je ook al 86 pogingen verder, vooralsnog zonder succes? Dan ga ik jou helpen om er echt af te komen! Maar wist je dat stoppen met roken helemaal niet zo lastig hoeft te zijn? Het is alleen een kwestie van jouw ”rokersgedachten” ombuigen. En daar kunnen wij jou bij helpen!

Geen rokershoestje meer, geen benauwdheid, geen hoge bloeddruk of hoog cholesterol en vooral van alle lichamelijke klachten minder last! Ook als je op het advies van jouw huisarts of een medisch specialist moet stoppen, ben je bij mij aan het juiste adres.

Eigen ervaring met stoppen met roken

Ik (Marlies) heb namelijk zelf ook ervaring met het irritante gevecht dat je met jezelf voert op het moment van stoppen met roken. En ik heb ook ervaring met terugval. Ik ben zelf namelijk al behoorlijk vaak gestopt, maar ook weer begonnen met roken. Puur omdat die verslaving het je zo vreselijk moeilijk maakt! Gelukkig ben ik geëindigd met stoppen. En niet eens met veel moeite, sinds ik eindelijk de juiste mindset gevonden heb!

Ik ben er helemaal mee gestopt nu en dat voelt goed! Maar ik weet ook dat er altijd geniepige momenten op de loer liggen die terugval heel erg kunnen uitlokken. Zeker als mensen in je directe omgeving ook roken! Dus ook ik zelf, zal altijd op mijn hoede moeten blijven. Want we weten allemaal: ééntje kan niet. Na die eerste is altijd het hek weer van de dam en ben je terug bij af. Ik kan jou dus helemaal begrijpen als je zegt dat je alles al hebt geprobeerd en steeds terugvalt. En daarom kan ik je ook helpen met die strijd in het stoppen met roken. In gesprekken gaan we samen kijken naar wat jouw triggers zijn, wat oorzaken zijn en hoe je hier vooral mee om kunt gaan. We zorgen dat je vooral blij en trots kunt zijn dat je de verslaving hebt overwonnen en dat je ook kunt zeggen: ‘’ik heb het niet meer nodig!’’.

Het mooiste scenario: gewoon niet meer de behoefte aan roken hebben!

Want dat is het mooiste scenario waar je naartoe kunt gaan: er gewoon niks meer om geven en compleet de behoefte niet meer hebben om ook nog maar één keer zo’n giftig stickie in je mond te stoppen. En geloof me; ook al rook je al heel lang of rook je heel erg veel… het is mogelijk!

De manier van stoppen met roken die werkt is voor iedereen verschillend. Daarom gaan we in die gesprekken samen zoeken naar de weg die voor jou het beste is. Uiteindelijk hebben we die weg gevonden voor jou en dan kan de magie plaatsvinden! Je gaat echt stoppen en je gaat het nog volhouden ook!

Wil je ook heel graag stoppen met roken of moet je zelfs stoppen met roken op aanraden van een arts? En wil daarbij een manier zoeken die jou het beste kan helpen? Maak dan een afspraak en dan gaan we samen aan de slag!

Rookstopcoaching

163,99per traject
  • Dat kost je dus zo’n 12 pakjes in euro’s om eraf te komen 😉
  • Professionele begeleiding door een gecertificeerd rookstopcoach
  • Vier gesprekken per traject
  • Onderdelen in traject zijn: theorie over roken, mindset wat betreft roken, manieren om je denkwijze aan te passen zodat de opgave van het stoppen veel kleiner lijkt, doelen stellen en plan maken en uitvoeren in samenspraak met jou.