OVER LEVELFIT ENSCHEDE

Personal trainer, Fysiotherapeut & Meer

Bij LevelFit Enschede word je voor optimaal resultaat geadviseerd door een gediplomeerd:

  • Personal trainer (AALO, 2015)
  • Fysiotherapeut (Saxion, 2015)
  • Voedingsdeskundige (Civas, 2017)
  • Leefstijlcoach (blcn, 2021)

De personal trainer voor jou

Personal trainer Enschede

Wij vertellen jou niet dat je niet mag snoepen en dat je moet gaan sporten. Dat weet je zelf ook wel. Wat doen wij wel?

1. Jouw doelen en wensen bespreken en eventuele fysieke of mentale dingen waar we rekening mee moeten houden in het proces.

2. Plan op maat maken: in dit plan zijn o.a. aspecten zoals stress, emoties, voeding, beweging, slaap en uiteraard sport opgenomen.

3. Starten! We gaan samen met jou KNALLEN en zo bereiken we jouw doelen binnen het tijdsbestek dat we hebben afgesproken!

Wij helpen jou met kleine stapjes naar een duurzaam resultaat; meer energie, meer kracht, minder lichamelijke klachten en een positieve, optimistische mindset. Een resultaat waarmee je dit ook op de lange termijn zal volhouden.

De personal trainer in Enschede die emotie-eten snapt.

Zoek jij een personal trainer die snapt dat het niet bij één blokje chocolade of één chipje blijft? Een personal trainer die ervaring heeft met emotie-eten, stress-eten en met gewichtsschommelingen? Dan zit je hier goed!

Door het eigen gevecht dat jaren heeft geduurd, is het begrip vanuit onze kant groot als je er even moeite mee hebt. Maar ook dan vinden wij de weg die voor jou werkt en zo komen we alsnog bij jouw doelen! Als ervaringsdeskundige op alle gebieden die wij aanbieden (voeding, sport, roken, maar ook de eetstoornis boulimia bijvoorbeeld), kunnen wij jou zeker helpen!

De personal trainer voor jou in Enschede

Het doel van personal training bij LevelFit Enschede

Het doel? Positiever in het leven staan, algeheel energieker zijn en een goed gevoel over jezelf hebben. Het hoofddoel hier is niet per se het afvallen zelf of gewichtsafname, iets dat 90% van de Nederlandse bevolking wel zou willen. Dat vind ik te simpel. Wij gaan voor algeheel welzijn, trots op jezelf zijn, ongeacht je lichaamsbouw. En het belangrijkste doel; tevreden met jezelf zijn en lekker in je vel zitten! Ik wil graag een betaalbare personal trainer voor jou zijn, jou helpen met het afvallen en jou dingen leren over voeding en gezondheid. Daarom ben ik een personal trainer geworden. Zodat jij makkelijk gewicht kunt verliezen en op een simpele wijze een gezondere en fittere leefstijl kunt bereiken.

Ben je het met mij eens of heb je vergelijkbare doelen, maar weet je alleen niet goed waar en hoe te beginnen met het behalen van deze doelen? Dan ben je bij LevelFit Enschede voor betaalbare personal training en leefstijlcoaching in Enschede aan het juiste adres!

Tip : check ook eens de instagram van LevelFit Enschede. Daar deel ik leuke weetjes en informatie over het starten van jouw gezonde leefstijl. Ook staan hier regelmatig acties op.