OVER LEVELFIT ENSCHEDE

Personal trainer, Fysiotherapeut & Meer

Bij LevelFit Enschede word je voor optimaal resultaat geadviseerd door een gediplomeerd:

  • Personal trainer (AALO, 2015)
  • Fysiotherapeut (Saxion, 2015)
  • Voedingsdeskundige (Civas, 2017)
  • Leefstijlcoach (blcn, 2021)

De personal trainer voor jou

Personal trainer Enschede
De personal trainer voor jou in Enschede

Wij vertellen jou niet dat je niet mag snoepen en dat je moet gaan sporten. Dat weet je zelf ook wel.

We gaan samen zoeken naar de oorzaak achter jouw huidige leefstijl. Die oorzaak is voor iedereen anders. We kijken specifiek naar jouw verhaal en daar passen wij onze strategie op aan. Daarom is voor niemand de personal training en coaching hetzelfde.

We maken samen ook aanpassingen op de inrichting van jouw leven. Stel: je bent gigantisch druk en je hebt weinig tijd om veel maaltijden goed voor te bereiden. Dan passen we ons daar gewoon op aan. Hoe druk je ook bent, een gezonde leefstijl kan altijd. Het hoeft echt niet zo moeilijk te zijn!

Er zit altijd een reden achter waarom jij je niet aan jouw voornemens kunt houden. Voorbeelden kunnen zijn: stress, emoties, luiheid (soms heel simpel dus), slapeloosheid of omgevingsfactoren. Samen met jou zoek ik naar de aspecten die we aan kunnen pakken zodat de basisvoorwaarden voor een gezonde leefstijl goed zijn.

Wij helpen jou met kleine stapjes naar een duurzaam resultaat; meer energie, meer kracht, minder lichamelijke klachten en een positieve, optimistische mindset. Een resultaat waarmee je dit ook op de lange termijn zal volhouden.

Het is best lastig om jouw doelen te behalen in je eentje. Dat heb ik (Marlies) de afgelopen jaren zelf ook wel gemerkt. Ik zal jou hieronder uitleggen hoe ik erbij ben gekomen om personal training te gaan geven en wat mijn motivatie is om jou te helpen naar die gezonde leefstijl.

Mijn eigen struggle: boulimia

Dit is ontstaan doordat ik zelf al jaren in gevecht ben geweest met mijn energieniveau en mijn gewicht. Van jongs af aan heb ik geworsteld met mijn gewicht, het afvallen en mijn geestelijke welzijn. Door een flink aantal tegenslagen in het leven kreeg ik moeite met het stabiliseren van mijn eetgewoonten op de emotionele momenten, met voor mijzelf het gevolg dat ik de eetstoornis boulimia kreeg. Mentaal zat het niet goed en dus fysiek ook niet. Het werkt namelijk vaak samen. Zit je lekker in je vel, dan gaat het gezonde eten vaak ook beter. Gaat het gezonde eten en bewegen goed, dan gaat het emotioneel ook vaak beter met je. Ga maar eens na bij jezelf: hoe eet en beweeg jij, wanneer je even niet lekker in je vel zit of wanneer je moe bent?

Het is moeilijk om een goede balans in het leven te vinden, zeker als er negatieve emotionele factoren meespelen. Maar zelfs met die meespelende factoren is het haalbaar om gezonder te leven en je beter over jezelf te voelen. Dit is iets dat ik persoonlijk heb ervaren en iets dat ik wil delen met anderen zodat zij dit ook kunnen ervaren.

De personal trainer voor jou in Enschede

Het doel van personal training bij LevelFit Enschede

Het doel? Positiever in het leven staan, algeheel energieker zijn en een goed gevoel over jezelf hebben. Het hoofddoel hier is niet per se het afvallen zelf of gewichtsafname, iets dat 90% van de Nederlandse bevolking wel zou willen. Dat vind ik te simpel. Wij gaan voor algeheel welzijn, trots op jezelf zijn, ongeacht je lichaamsbouw. En het belangrijkste doel; tevreden met jezelf zijn en lekker in je vel zitten! Ik wil graag een betaalbare personal trainer voor jou zijn, jou helpen met het afvallen en jou dingen leren over voeding en gezondheid. Daarom ben ik een personal trainer geworden. Zodat jij makkelijk gewicht kunt verliezen en op een simpele wijze een gezondere en fittere leefstijl kunt bereiken.

Ben je het met mij eens of heb je vergelijkbare doelen, maar weet je alleen niet goed waar en hoe te beginnen met het behalen van deze doelen? Dan ben je bij LevelFit Enschede voor betaalbare personal training en leefstijlcoaching in Enschede aan het juiste adres!

Tip : check ook eens de instagram van LevelFit Enschede. Daar deel ik leuke weetjes en informatie over het starten van jouw gezonde leefstijl. Ook staan hier regelmatig acties op.