Personal training in de buurt van Hengelo

Zoek je naar personal training in de omgeving van Hengelo met een specifiek doel voor ogen? Misschien is gewichtsverlies jouw ambitie. Of streef je naar meer fitheid. Wellicht wil je verlichting van lichamelijke ongemakken en klachten. Het kan ook zijn dat je emotionele welzijn je drijfveer is, zoals het verminderen van stemmingswisselingen. Een betere nachtrust of een sterkere immuniteit tegen ziekten en kwalen kunnen ook jouw doelen zijn.

Het Nut van Personal Training

Personal training wint aan populariteit. We worden ons steeds bewuster van het belang van gezondheid, te midden van ziekten, kwalen, en fysieke en mentale problemen. Jouw gezondheid beïnvloedt je vatbaarheid voor deze aandoeningen. Een sterke weerstand vermindert immers de kans op ziekten.

personal training Enschede

Personal training is meer dan je denkt. “Maar Marlies, je praat nu over weerstand, terwijl ik gewoon gezonder wil leven.” Precies dat is het punt! Personal training is veelomvattender dan enkel begeleide oefeningen doen. Het gaat verder dan spieropbouw en vetverlies. Hieronder leg ik uit wat een persoonlijke coach op diverse gebieden kan betekenen.

Gewichtsverlies/Vetvermindering en Spieropbouw door Personal training

Veel mensen kiezen voor persoonlijke training om af te vallen. Je bouwt spiermassa op door fysieke inspanning en verliest vetmassa door de juiste voeding. Het resultaat is een gezonder en slanker lichaam waarin je je prettiger voelt. Dus, als je serieus bent over afvallen en een lichaam wilt waar je blij mee bent, is personal coaching een uitstekende keuze.

Vermindering van Lichamelijke Klachten en Versterking van Weerstand

Regelmatig trainen helpt bij het opbouwen van spiermassa en het verminderen van vet. Dit verlicht de druk op gewrichten en spieren. Bijvoorbeeld, bij artroseklachten focust de behandeling vaak op spieropbouw en het soepel houden van gewrichten. Veel klanten zien een afname in klachten door training. Je weerstand verbetert ook door voedingsaanpassingen, waardoor je meer vitamines en mineralen binnenkrijgt. Dit maakt je lichamelijk sterker en energieker, waardoor je weerstand toeneemt.

Stress, Emoties, Slaap en Persoonlijke Training

Sporten vermindert stress. Het vereist volledige focus en fungeert als een moment van mindfulness, vrij van stressvolle gedachten. Het helpt ook bij het afreageren van frustraties. Emotionele stabiliteit verbetert vaak door personal training, omdat stress vaak emoties triggert. In de training bespreken we ook stress en emoties en zoeken naar oplossingen. Wij zijn naast trainer ook een vertrouwenspersoon, waarbij beroepsgeheim voorop staat.

Sporten verbetert ook de slaapkwaliteit. Lichamelijke vermoeidheid na het sporten bevordert de slaap, en een actieve start van de dag geeft je meer energie.

Hoe werkt het bij LevelFit?

We beginnen met een intake om jouw huidige levensstijl te bespreken. Dit omvat voeding, beweging, slaappatroon, emoties en stress. Bij de intake doen we diverse metingen: conditie, spierkracht, bloeddruk, saturatie, hartslag en vetpercentage. We passen al direct enkele aspecten van jouw levensstijl aan.

Na de intake starten we met de training, waarbij we rekening houden met jouw lichamelijke conditie en doelen. De training is intensief en bedoeld om jouw grenzen te verleggen. Door deze uitdaging aan te gaan, verbeter je snel je fitheid, vermindert vetmassa, nemen gewrichtsklachten af, stabiliseert je emotionele staat, verbetert je slaap en leer je beter omgaan met stress.

Personal training

157,99per vier trainingen
  • Behaal jouw ultieme resultaat met personal training! Hierin trainen we niet alleen, maar bespreken we ook voeding en leefstijl.
  • Training van een fysiotherapeut, dus rekening houdend met lichamelijke beperkingen en de kans op blessures nagenoeg niet aanwezig
  • Op elke intensiteit mogelijk; doel is wel onderste uit de kan halen voor maximaal resultaat
  • Nieuwsgierig? Vraag een gratis oriëntatiegesprek of proeftraining aan!

Duo personal training

84,99per vier trainingen
  • Alleen trainen te saai of te kostbaar voor je? Train lekker samen met jouw trainingsbuddy en ga voor duo training!
  • Professionele begeleiding door een gecertificeerd fysiotherapeut en personal trainer
  • Training van een fysiotherapeut, dus rekening houdend met lichamelijke beperkingen en zo de kans op blessures nagenoeg niet aanwezig
  • Op elke intensiteit mogelijk; doel is wel onderste uit de kan halen voor maximaal resultaat, en samen trainen motiveert extra!
  • Gratis proeftraining