Bedrijfsfitness Enschede door een personal trainer

Waarom bedrijfsfitness en coaching door LevelFit Enschede?

Ziekteverlof komt steeds meer voor binnen bedrijven. En ziekteverlof kost geld en levert stress voor zowel de bedrijfsleiding als de directe collega’s van de zieke medewerker en voor de zieke medewerker zelf.

Wil jij jouw medewerkers zo fit en gezond mogelijk houden? Dat kan! Wat hebben wij als personal trainer een bedrijf te bieden?

Je kunt denken aan fysieke personal training of groepstraining op locatie of in de trainingsstudio van LevelFit Enschede zelf. Maar je kunt ook denken aan stress reductie doormiddel van mindfulness momenten, gesprekken met de medewerkers over het behouden van de balans in het dagelijks leven, slaap, etc.

Hieronder staat het concept van bedrijfsfitness bij LevelFit Enschede wat verder uitgelegd.

Bedrijfsfitness en coaching enschede

Bedrijfsfitness en coaching Enschede: hoe moet ik me dat voorstellen?

Bij bedrijfsfitness en coaching draait het om het welzijn van jouw medewerkers. We werken aan de fitheid van de medewerkers doormiddel van sporten en eventueel een stukje leefstijlcoaching of zelfs rookstopcoaching.

Wij hebben binnen ons bedrijf geen fitnessruimte voor bedrijfsfitness: kunnen jullie hier dan wel training geven?

Jazeker kan dat! Wij hebben geen volledig ingerichte sportruimte nodig om bedrijfsfitness te geven. Wij kunnen zelf materialen meenemen om zo jouw medewerkers op locatie te trainen. Training kan al in een kleine ruimte, zelfs met een groepje van jouw medewerkers. Ook kan training eventueel in de buitenlucht. Alles is aan te passen aan de locatie.

Kan bedrijfsfitness ook in de trainingsstudio van LevelFit?

Dat kan zeker! Het is mogelijk om jouw medewerkers in de studio van LevelFit te trainen. Dit hangt volledig af van de wensen van jou en je medewerkers.

Wat houdt die coaching dan in?

Wij kunnen eventueel ook jouw medewerkers coachen. Dit kan zijn op het gebied van leefstijl, roken, sport en beweging, etc. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een groepsvoorlichting geven waarin we een bepaald onderwerp aansnijden op het gebied van welzijn en leefstijl. Zo kunnen we ook een cursus rookstopcoaching op locatie geven of een voorlichtingsavond/middag over voeding en leefstijl geven. Ook is het mogelijk om individuele gesprekken met jouw medewerkers te voeren om een nog persoonlijkere aanpak te bewerkstelligen.

Wat zijn de kosten van bedrijfsfitness?

Bedrijfsfitness door LevelFit Enschede kan al vanaf €196,- per maand. Alles is in te delen naar de wensen van jou en je medewerkers en zo zullen de kosten voor jou laag zijn, en de winst wat betreft ziekteverzuim van jouw medewerkers hoog.

Waar kan ik meer informatie krijgen over bedrijfsfitness bij LevelFit Enschede?

Voor meer informatie of een offerte op maat kun je contact opnemen met ons via de contactpagina en via 06-22837771.

Een Try-out om te kijken of dit wat is voor jouw bedrijf?


    Bedrijfsfitness Enschede
    Bedrijfsfitness