Nieuwe personal trainers actief bij LevelFit Enschede

Sinds een aantal weken zijn er twee nieuwe trainers bij LevelFit actief. Dit heeft alles te maken met onder andere mijn zwangerschapsverlof. Ik ben momenteel zelf met verlof, maar alle trainingen gaan gewoon door bij mijn twee nieuwe krachten.

De eerste nieuwe kracht is Jacques Klein Wentink. Jacques zal ook na mijn verlof actief blijven binnen LevelFit als personal trainer. Zo geeft hij op zaterdagen ook personal training en small group training. Jacques geeft de hele week door trainingen, met uitzondering van de zondagen en de dinsdag- en woensdagavonden.

De tweede, tijdelijke kracht is Romée. Romée neemt de dinsdag- en woensdagavonden waar.

Beide trainers hebben al ervaring met het geven van zowel personal- als small group trainingen. Ze zijn beide erg enthousiast over het werk dat ze hier doen en dit merk je ook in de manier waarop ze training geven.

Ben je benieuwd naar onze nieuwe trainers of zou je graag een keertje een proeftraining bij ze willen doen? Meld je dan aan voor een vrijblijvende en gratis proeftraining en laat ons weten wat je ervan vindt!

Ook kun je Jacques en Romée terugvinden op de Instagram van LevelFit Enschede. In twee leuke filmpjes kun je zo zien hoe zij zich voorstellen.